Hjem / Om mig

Om mig

Jeg er født i 1961 i Lemvig. Jeg så min første UFO da jeg gik i 8. klasse, midt på dagen i et frikvarter, så jeg har altid vidst, at der var noget derude. Jeg har dog senere fået et andet syn på hvad Ufoer er.

Jeg startede tidligt med at skrive, og efter at computeren kom ind i mit liv, blev det meget nemmere. Ja, jeg er så gammel, at det ikke var noget man voksede op med! Med bogudgivelser på Internettet, kan jeg kun opfordre alle der har lyst til at udtrykke sig gennem dette medie, til at komme i gang og måske finde materiale som du tidligere har skrevet frem og få det pusset af. Det ER let og du behøver ingen startkapital eller et forlag der bestemmer over dig.

Jeg er uddannet teknisk tegner, teknisk assistent og elektroniktekniker i Sønderborg, har afsluttet mit seneste arbejde som tekniker i 2005 og bliver bachelor i pædagogik i Åbenrå i 2010. Mit speciale er børn og unge og mit linjefag er udtryk, musik og drama.

I 2003 starter jeg på Healeruddannelsen i Åbenrå, mest efter arbejdstid, og afslutter trin 1 i 2005, hvilket var et af de større skridt mod en mere metafysisk tilgang til livet. I den periode får jeg kontakt med flere personer der er medier for ikke fysiske skabninger, hvilket giver mig yderligere indsigt. Efterhånden får jeg mere tiltro til mine egne evner og kan efterhånden føle ind til informationer der kan gavne mig i hverdagen.

Den 25. oktober 2011 flyttede jeg til Grønland og arbejdede her som pædagog med autister og andet godtfolk.

Den 30. september 2017 returnerer jeg til Danmark til det storslåede område omkring Rebild bakker og Rold Skov i Nordjylland.

- Jeg fornemmer, at mit liv peger hen mod at komme til bunds i hvem og hvad jeg er, at se "indad" og finde mit eget lys. /2006.

- Det handler stadig om at se "indad", men også om at have en bedre kontakt ud i den "ydre" verden og være mere afslappet med de ting der sker eller ikke sker her. /2018.

Artikel i Socialpædagogen

Erik Istrup har mærket efter, skippet sit faste job, ændret retning og sætter sig på skolebænken i en alder af 44 år. Processen hen imod beslutningen har været årelang. - Artikel i Socialpædagogen …