Hej og velkommen til mit lille hjørne i cyberspace. Min fysiske placering er Nuuk, Grønland. Her arbejder jeg som pædagog med børn med diagnosen, autisme spektrum forstyrrelser, og bruger en stor del af min fritid på mit forlag, Erik Istrup Publishing, med at skrive og udgive egne og andres værker. - Læs mere her …

Hvordan ændrer jeg mit liv?

Umiddelbart vil svaret på spørgsmålet i overskriften lyde enkelt: "Vælg at gøre det, altså ændre dit liv; vælg at gøre det som du brænder for; tag springet fra det gamle liv til det nye; alt hvad der skal til er et slag med halen". Men som mange af os har opdaget, så er det ikke altid så ligetil at skabe de ændringer man ønsker her på Jorden.

Først skal jeg altså blive bevidst om, at der er noget i mit nuværende liv, som jeg ønsker at ændre.
     Dernæst skal jeg finde ud af, hvad jeg ønsker at sætte i stedet. Hvis jeg ikke sætter noget i stedet, vil der opstå et "hul" hvor noget andet kan liste sig ind. Det gælder derfor om at være bevidst om, hvad der skal fyldes ind i stedet for.
     Det tredje punkt er at finde modet til at foretage springet. Springet i sig selv er ikke det sværeste, men derimod det at give slip på det kendte og dermed det trygge, uanset hvordan det ser ud.
     Selv om jeg har valgt de ting som jeg vil have i mit nye liv, vil tilpasningen med Verdens liv gøre, at udkommet vil opleves anderledes end jeg havde forventet. Jeg skal derfor vænne mig til at leve med en vis usikkerhed på, hvad livet vil bringe. Denne usikkerhed kan dog fjernes ved at vide, at alt er som det skal være, at din essens er sikker og at du aldrig er alene.

Vejledning og forståelse

Bogen Lev Livet Enkelt - dit liv er som du vælger at leve det
Anden udgave. En bog om personlig udvikling, der ved at lede læseren til at se på sit liv og gøre op med mange af de ting der bare fylder op, giver et enklere liv med større overskud og selvforståelse.
- Læs mere her …

Andre bøger

Bogen Kamals Sange - Illustreret
Lige som Neale Denald Walsch i “Guddommelige samtaler”, giver Kamal os, med sin poetiske stil, en sjælden lejlighed til at få et glimt af en søgers oplevelser i en dialog med Den Ene. Vi er vidner til hans dybe kærlighed og indføling for menneskeheden og hans ærlighed og hengivenhed for det guddommelige. Bogen fås også på engelsk, fransk, italiensk, spansk og græsk!
- Læs mere her …

Bogen Med Sai Baba ved Min Side
Marguerite Jalving, denne bogs forfatter, er et menneske med begge ben på jorden. Med elegante høje hæle og verdslig ynde, står hun med sit stærke temperament fast ved sine meninger, i såvel spontan vrede, som glad begejstring, og med af og til lidet ærbødige tanker til Sri Sathya Sai Baba, når hun synes det går for vidt. At hun samtidig rummer den dybeste hengivenhed og ydmyge overgivelse til det guddommelige, er denne bogs paradoks. Derfor fremstår den også, både morsomt og inderlig hengivent, som selve billedet på det jordiske menneskes dialog med Gud, og med sine drømme og visioner af himmelsk fantasi.
- Læs mere her …