Hej og velkommen til mit lille hjørne i cyberspace. Min fysiske placering har i seks år været Nuuk, Grønland. Her arbejdede jeg som pædagog med børn med diagnosen, autisme spektrum forstyrrelser, Nu er jeg tilbage i Danmark, denne gang Nordjylland ved Rebild og Rold Skov - Læs mere her …

Hvordan ændrer jeg mit liv?

Umiddelbart vil svaret på spørgsmålet i overskriften lyde enkelt: "Vælg at gøre det, altså ændre dit liv; vælg at gøre det som du brænder for; tag springet fra det gamle liv til det nye; alt hvad der skal til er et slag med halen". Men som mange af os har opdaget, så er det ikke altid så ligetil at skabe de ændringer man ønsker her på Jorden.

Først skal jeg altså blive bevidst om, at der er noget i mit nuværende liv, som jeg ønsker at ændre.
     Dernæst skal jeg finde ud af, hvad jeg ønsker at sætte i stedet. Hvis jeg ikke sætter noget i stedet, vil der opstå et "hul" hvor noget andet kan liste sig ind. Det gælder derfor om at være bevidst om, hvad der skal fyldes ind i stedet for.
     Det tredje punkt er at finde modet til at foretage springet. Springet i sig selv er ikke det sværeste, men derimod det at give slip på det kendte og dermed det trygge, uanset hvordan det ser ud.
     Selv om jeg har valgt de ting som jeg vil have i mit nye liv, vil tilpasningen med Verdens liv gøre, at udkommet vil opleves anderledes end jeg havde forventet. Jeg skal derfor vænne mig til at leve med en vis usikkerhed på, hvad livet vil bringe. Denne usikkerhed kan dog fjernes ved at vide, at alt er som det skal være, at din essens er sikker og at du aldrig er alene.

Vejledning og forståelse

Bogen Lev Livet Enkelt - dit liv er som du vælger at leve det
Anden udgave. En bog om personlig udvikling, der ved at lede læseren til at se på sit liv og gøre op med mange af de ting der bare fylder op, giver et enklere liv med større overskud og selvforståelse.
- Læs mere her …

Andre bøger

Bogen Kamals Sange - Illustreret
Lige som Neale Denald Walsch i “Guddommelige samtaler”, giver Kamal os, med sin poetiske stil, en sjælden lejlighed til at få et glimt af en søgers oplevelser i en dialog med Den Ene. Vi er vidner til hans dybe kærlighed og indføling for menneskeheden og hans ærlighed og hengivenhed for det guddommelige. Bogen fås også på engelsk, fransk, italiensk, spansk og græsk!
- Læs mere her …

Børnebog Du er altid elsket
  Det er blevet forår i Det Varme Hjertets Land, men ikke alt er som det bør være. Dværgen, Venlighjerte finder ud af, at det magiske vand ikke længer løber og gløder. Med hjælp fra bedstemor Bøg den Hjertevise og bedstefar Kastanje den Blødhjertede, finder han ud af at Lillemus’ hjerte er begyndt af fryse til is, og at hun skjuler sig et sted i skoven.
  Venlighjerte tager nu på en mission for at løse mysteriet. Med hjælp fra skovens væsner, finder han den ulykkelige mus, men kun for at opdage af at hun har haft et skænderi med sin mor, og nu føler, at hun ikke længere er elsket. Da hendes hjerte er begyndt at fryse, ønsker kongen af Det Kolde Hjertes Land at få hende som ny borger i sit kongerige, og begynder at søge efter hende.
  Feen, Primula tilbyder også sin hjælp, da hun altid er glad og optimistisk, men på et tidspunkt, må både dværgen og feen trække sig tilbage til de to gamle træer, da Lillemus vælger at flytte til Det Kolde Hjertes Land, hvor man ikke føler noget. Hendes mor finder sin datter, men også hun må indledningsvis give op.
  Først da Lillemus’ mor lytter til sit hjertes spæde stemme, og vejledt af sit hjerte, får hun kontakt med sin datter og isen i hendes datters hjerte begynder at smelte. Kærligheden mellem mor og datter skaber en kædereaktion og Det Kolde Hjertes Land begynder at smelte og bliver til sidst en del af Det Varme Hjertes Land.
- Læs mere her …

Bogen Med Sai Baba ved Min Side
Marguerite Jalving, denne bogs forfatter, er et menneske med begge ben på jorden. Med elegante høje hæle og verdslig ynde, står hun med sit stærke temperament fast ved sine meninger, i såvel spontan vrede, som glad begejstring, og med af og til lidet ærbødige tanker til Sri Sathya Sai Baba, når hun synes det går for vidt. At hun samtidig rummer den dybeste hengivenhed og ydmyge overgivelse til det guddommelige, er denne bogs paradoks. Derfor fremstår den også, både morsomt og inderlig hengivent, som selve billedet på det jordiske menneskes dialog med Gud, og med sine drømme og visioner af himmelsk fantasi.
- Læs mere her …

Bogen Getting Real About Enlightenment
This book lifts the veils of mystery around embodied spirituality and sovereignty. What happens to our minds, hearts and bodies when we allow the alchemical process of self-realization? How does it affect our lives and relationships, and how can we navigate through the dark night of the Soul into the dawn of enlightenment? These are some of the themes covered in this book. Whilst each path is unique and personal, there are certain tools that can be supportive on this bizarre adventure. In addition to such tools of clarity and inspiration, the book includes interviews with modern masters, awakened humans who are walking their paths of self-realization whilst living very human, 21st century lives. Above all, the purpose of this book is to support the reader in connecting with and embodying their inner voice of wisdom and mastery.
- Læs mere her …

Bogen The Soul of the White Dragon
 If you think dragons are a myth, you will learn otherwise in this story. Furthermore, you will learn about the elves, and discover a whole world that you didn’t know existed right under your nose.
 In her search for material for an upcoming book, Luzi stumbles upon many secrets and old wisdom, signs of seemingly lost, ancient knowledge. When searching for truth, one may find love and friendship that one has been looking for, even in places abandoned many years ago, or in realms not of this world.
 The Soul of the White Dragon, the first book in the Luzi Cane series, gives you a unique opportunity to enjoy an incredible adventure. At the same time, you gain so-called lost or hidden knowledge, in a world that desperately tries to wake up from its long slumber but is distracted by the ‘noise’ from the same world. The dragons are awakening, not to destroy us, but to guide us in our quest for a deeper understanding of our place in creation.
 Even though the book is a part of a series, it contains a complete story in its own right.
- Læs mere her …